Bolton: Rusija još ima vremena da se priključi zajednici odgovornih nacija i prizna Gvaida

Izvor: Vostok.rs, 09.Feb.2019, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolton: Rusija još ima vremena da se priključi zajednici odgovornih nacija i prizna Gvaida

Savetnik američkog predsednika za nacionalnu bezbednost Džon Bolton izjavio je da "još nije kasno" da Rusija i druge zemlje priznaju lidera opozicije Venecuele Huana Gvaida za "predsednika" te zemlje. „Dupliranje lošeg uloga ne čini ga dobrim. Rusija i druge zemlje još imaju vremena da se priključe zajednici odgovornih nacija u priznavanju Gvaida i Nacionalne skupštine i na putu ka slobodi i procvatu Venecuele“, napisao je Bolton na Tviteru.
Doubling down on a bad bet doesn’t make it a good bet. There is still time for Russia and others to join the community of responsible nations in recognizing Guaido, the National Assembly, and the path to freedom and prosperity in Venezuela. https://t.co/wX5jwV6oy2
— John Bolton (@AmbJohnBolton) February 8, 2019 ​Predsednik Nacionalne skupštine Venecuele Huan Gvaido se 23. januara samoproglasio za "predsednika". SAD i niz drugih zemalja saopštile su da priznaju Gvaida kao "predsednika" Venecuele.
 

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.