Barbara Milisent Roberts, poznatija kao Barbi ima mračne tajne!

Izvor: Svet plus, 04.Avg.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barbara Milisent Roberts, poznatija kao Barbi ima mračne tajne!

Barbara Milisent Roberts, poznatija kao Barbi ima mračne tajne! Viralni hešteg #BarbiesDarkSecrets koji su kreirali korisnici Twitter-a, obuhvata sve moguće tajne koje bi Barbi mogla da krije iza svoje slike savršene ženstvenosti.

spostavilo se da je najnovija „poznata osoba” čije su tajne isplivale na internetu, niko drugi do Barbara Milisent Roberts, poznatija kao Barbi. Iako je život ove ikone naizgled plastičan >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i fantastičan, njena realnost je sasvim drugačija… Primeri koji slede to najbolje dokazuju…

Viralni hešteg #BarbiesDarkSecrets koji su kreirali korisnici Twitter-a, obuhvata sve moguće tajne koje bi Barbi mogla da krije iza svoje slike savršene ženstvenosti.

Tu se između ostalog navodi da je umesto vaspitačice ili doktorke u vrtiću, ona zapravo serijski ubica.

Potajno bi volela da bude Brac lutka, a ne Barbika.

Zatim se navodi slika kao dokaz da je bila i privođena, kao i to da joj je Ken zapravo najbolji gej drug.

Barbi svakako ostaje omiljena lutka svih devojčica, ali ne možemo poreći da ove „tajne” nisu interesantne…

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.