BUDUĆNOST UZVRAĆA: Dovedeno VELIKO pojačanje, ali otišla još jedna ZVEZDA tima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 21:58

BUDUĆNOST UZVRAĆA: Dovedeno VELIKO pojačanje, ali otišla još jedna ZVEZDA tima (FOTO)

Mnogo promena kod Podgoričana.

Aleksandar Džikić je stigao na mesta šefa struke KK Budućnost i odmah je dovedeno veliko pojačanje. Iz Igoekee u Podgoricu je stigao Edin Atić (24).

Edin Atić, dvadesetčetvorogodišnje krilni igrač, novi je košarkaš Budućnost Volija.https://t.co/jmk40luWqH#ajmoplavobijeli pic.twitter.com/IvtLFr080p

— KK Budućnost VOLI (@KKBuducnostVOLI) June 23, 2021

Karijeru je počeo u Sparsu iz Sarajeva, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čega je prešao u AEK, pa u Trikalu. Posle toga je dve godine proveo u ekipi Mege, dok je prošlu sezonu proveo u Igokei.

Ipak, nastavlja se i "rekzodus" iz Budućnosti. Definitvno ih je napustio Amadeo Dela Vale koji je postao član Breše.

Amedeo Della officially signs with Germani Bresciahttps://t.co/6ZJNG4ZWXS

— Sportando (@Sportando) June 23, 2021

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kazahstanska odbojkašica Kristina Karapetjan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Atić novi igrač Budućnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2021, 09:46

Doskorašnji košarkaš Igokee Edin Atić novi je igrač Budućnosti...Kako je saopštio klub iz Podgorice, 24-godišnji krilni igrač potpisao ugovor na dve godine...U Podgoricu je stigao iz Igokeea, profesionalnu karijeru je počeo u Sparsima iz Sarajeva 2013. godine, gde je proveo tri sezone...Nakon...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.