Izvor: RTS, 22.Avg.2020, 07:45

Avion sa Navaljnim poleteo sa aerodroma u Omsku, u toku prebacivanje za Berlin

Avion sa teško bolesnim ruskim opozicionim liderom Aleksejem Navaljnim poleteo je sa aerodroma u Omsku i u toku je njegovo prebacivanje na lečenje u Berlin.
Aleksej Navaljni je kolima Hitne pomoći prebačen na aerodrom u Omsku, navodi Rojters.

Portparolka Navaljnog Kira Jarmiš izjavila je da je u avionu i njegova supruga.
"Borba za život i zdravlje Navaljnog tek počinje, a prvi koraci su preduzeti", napisala je Jarmišova na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tviteru
Let kojim je Navaljni trebalo da bude prebačen u Nemačku radi daljeg lečenja, prethodno je odložen zbog zahteva nemačkog sindikata avio-prevoznika, saopštila je pres-služba ministarstva zdravlja regiona Omska. 
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Avion sa Navaljnim sleteo u Berlin

Izvor: RTS, 22.Avg.2020

Avion u kome se nalazi teško bolesni ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni sleteo je na aerodrom "Tegel" u Berlinu, pokazuju podaci sajta flightradar24.com. . Aleksej Navaljni prebačen je avionom iz Omska u Berlin, gde bi trebalo da se leči u bolnici Čariti...Portparolka...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.