Izvor: RTS, 04.Avg.2020, 18:54

Antonijeviću pretili u jurnjavi na auto-putu kroz Hrvatsku

Izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević objavio je da su ga na auto-putu kroz Hrvatsku jurile dve nepoznate osobe, psovale i tražile da stane da bi mu "čestitale akciju "Oluja".
Antonijević je to napisao na svom Tviteru i istovremeno poručio hrvatskoj Vladi da radi na tome da se takve stvari više ne dešavaju.

"Iz Hrvatske sa ljubavlju, dva manijaka dok se vraćamo kući upravo nas jure po auto-putu, presecaju, traže da stanemo da nam čestitaju 'Oluju' i pominju nam majku srpsku. Primer dobitnika tranzicije. Radite na tome da se ovo ne dešava @VladaRH", napisao je Antonijević.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.