Adetokumbo dobio pismo od mališana, zahvalio mu se poklonom (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 23.Maj.2019, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adetokumbo dobio pismo od mališana, zahvalio mu se poklonom (VIDEO)

Zvezda Milvoki Baksa poslao je poklon dečaku koji mu se pre nekoliko dana obratio pismom.

Posle poraza u Torontu, serija je došla na egal, 2:2, pa se očekuje peti susret u Fiserv Forumu, a navijači su "označili" Janisove loše partije kao uzrok tih poraza.

After a loss in the second round, a young @Bucks fan wrote @Giannis_An34 a letter letting him know he was still rooting for him.

Giannis replied by signing his jersey and sending the kid a signed photo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pic.twitter.com/5IBtnS6o6Z— ESPN (@espn) 23. мај 2019.

Ipak, jedan od mlađih fanova Milvoki Baksa poslao je pismo omiljenom igraču Janisu Adetokumbu, u kome je rekao da se Janis ništa ne brine, kako momci i dalje imaju podršku, a on će navijati za njega u svakom momentu.

Janis je očigledno bio dirnut ovim potezom mladog navijača, pošto mu je poslao svoj dres i jednu od svojih potpisanih slika. Koliko se dečak obradovao poklonu koji je dobio od omiljenog igrača, pogledajte u snimku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.