Zvezda upisala još jednu pobedu na pripremama u Turskoj

Izvor: Vesti-online.com, 02.Feb.2019, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda upisala još jednu pobedu na pripremama u Turskoj

Ludogorec pao u Beleku.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Ludogorec rezultatom 3:1 u četvrtom pripremnom meču pred prolećni deo sezone i ujedno se revanširali Bugarima za poraz u kvalifikacijama za Ligu šampiona pre tri godine.

Bugari su bili podređeni tim tokom većeg dela meča, a tim Vladana Milojevića je mogao da postigne još nekoliko golova. Strelci su bili El Fardu Ben, Ričmond Boaći i Milan Pavkov.

Rival iz Bugarske je uspeo da smanji rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na 2:1 u 54. minutu kada je Vanderson na dodavanje sa levog krila pogodio metu.

Sa kapitenskom trakom oko ruke saigrače je predvodio Milan Borjan.

Stadion: Regnum

Gledalaca: 300

Strelci: Ben u 33', Boaći u 43' i Pavkov u 72' (Crvena zvezda); Vanderson u 54' (Ludogorec);

Crvena zvezda imaće još dve kontrolne utakmice u Antaliji, u utorak se sastaje sa Rabotničkim, a 8. februara igraće protiv Maribora, dan pred povratak u Beograd.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.