Zvanično - Drugo Interovo pojačanje iz Premijer lige! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2020, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Drugo Interovo pojačanje iz Premijer lige! (foto)

Ne šale se "Neroazuri".

Kao što je i najavljeno, novi fudbaler Intera je nigerijski reprezentativac Viktor Mouzes.

On je došao iz Čelsija na pozajmicu sa pravom otkupa, prvi deo sezone je proveo u Fenerbahčeu, ali ga je turski klub bez problema pustio da se vrati u London, kako bi ostvario transfer u redove "Neroazura".

Ovaj 29-godišnji fudbaler je sa Konteom sarađivao u Čelsiju, bio je važan deo njegovih "Plavaca" u sezoni 2016/17 u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kojoj je osvojena Premijer liga.

Sada će ponovo sarađivati sa italijanskim stručnjakom, ovoga puta u Milanu, najverovatnije će odmeniti Valentina Lazara, koji je prema poslednjim informacijama blizu prelaska u RB Lajpcig.

U novom klubu nosiće dres sa brojem 11.

On je drugo pojačanje "Neroazura" iz Premijer lige ove zime, nakon Ešlija Janga, a klub sa "Meace" pregovara i sa Totenhemom oko angažovanja Kristijana Eriksena, čini se ipak da je propala mogućnost da sa "Bridža" stigne i Olivije Žiru.

🚨 | NEW SIGNING

Transfer complete: @VictorMoses is a Nerazzurri player! ⚫🔵

👉 https://t.co/dLY0g8wIpB#WelcomeVictor #NotForEveryone pic.twitter.com/jl0ZrtqPHf

— Inter (@Inter_en) January 23, 2020
Pogledaj vesti o: Turska,   London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično - "Svrake" pazarile na "Meaci"! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020, 17:30

Fudbaler predstavljen u novim bojama...Kao što je i najavljeno, novi fudbaler Njukasla je austrijski internacionalac Valentino Lazaro...On je na "Sent Džejms Park" stigao iz Intera, koji ga je letos doveo iz Herte, ali se nije najbolje pokazao kod Kontea, pa je umesto njega angažovan Viktor Mouzes...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.