Izvor: Blic, 20.Jun.2017, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zeničanin koji je godinu dana proveo u živim ranama: "Nije mi lako, pogledam se u ogledalo i žalim sam sebe"

Emotivna priča o mladiću Aldinu Jaciću iz Zenice, koji je stradao u požaru koji se dogodio u njegovoj kući prošle godine, konačno je dobila svoj sretan epilog. Nakon što je godinu dana proveo u živim ranama s nesnosnim bolovima, hrabri Zeničanin oporavio se posle niza operacija u Turskoj.

Jacić je ekipu Avaza dočekao na vratima kuće brata Salke, koji je sve vreme bio uz njega. Vidno sretan što je na nogama, mladi Zeničanin zahvalio je svima koji su mu pomogli. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

- Šta reći? Iznenađen sam i neizmerno zahvalan lekarima u Turskoj koji su me vratili u život. Iskreno govoreći, imao sam ogroman strah pre nego što sam krenuo. Ali, rekao sam sebi da mi je ovde teško, gore mi nikako ne može biti teže i odlučio poći - govori Aldin.

Još su mu, kako dodaje, pomešana osećanja. Istovremeno je sretan, ali i tužan. Uprkos svemu, veruje u bolje sutra.

- Ovo još nije skroz završeno. Predstoji mi operacija lica. Dobivam i na kilaži, što mi izaziva pucanje kože, ali dobro je. Da mi je lako, nije. Verujte, pogledam se u ogledalo i sažalim se sam sebi – kaže s očima punim suza Jacić.

Ipak, kada uporedi period pre odlaska u Tursku i sada, nemoguće je biti nezadovoljan.

Sada sam ustaje i hoda bez ičije pomoći. Godina dana u postelji s otvorenim i inficiranim ranama nešto je što nikad neće moći da zaboravi.

U svakoj rečenici koju kazuje zahvaljuje turskom ministarstvu zdravlja, koje je finansiralo njegovo lečenje u kliničkom centru Numune, ali i svim ljudima dobre volje koji su mu pomogli.

Estetski zahvat na licu

Nakon 2 meseca provedena u Turskoj, Aldinu je završena prva i glavna faza lečenja. Kako priča njegov brat Salko, planirano je da se vrate za 3 meseca, kada će raditi estetski zahvat na licu.

- Ovo je odlično u odnosu kako je bilo. Hvala Husejinu Čajlakoviću, od kojeg je sve krenulo. Verujemo da će Aldin, nakon što se sve završi, moći normalno živeti – kaže on.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.