Izvor: JUGpress.com, 22.Okt.2021, 21:37

Zemljište u Zelenoj zoni “otuđili” u koriste turske kompanije

LESKOVAC

U Leskovcu je danas potpisan ugovor između Republičke Direkcije za imovinu i kompanije Erenli DOO Leskovac kojim je izvršeno otuđenje zemljišta iz javne svojine Republike Srbije u svojinu privrednog drugštva Erenli DOO Leskovac, čime su stvoreni uslovi za početak realizacije ove investicije u indrustijskoj zoni – Zelena zona, objavljeno je na >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sajtu grada.

Dodaje se da je ovo treći investitor u Zelenoj zoni sa kojim je u julu mesecu gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović potpisao Memorandum o razumevanju i saradnji na realizaciji investicionog projekta sa direktorom kompanije Erenli DOO Leskovac Fikretom Ajnibalom.

Turska kompanija ,,ERENLI“ se od 1959. godine bavi proizvodnjom sistema za cirkulaciju tečnosti za automobilsku industriju. Plan je da se na lokaciji Zelena zona izgradi novi proizvodni objekat na 7 hektara gde će raditi 338 radnika. Ovaj investicioni projekat vredi 16,6 miliona evra”, navodi se u objavi.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.