Zašto utakmica Amerikanaca protiv Turske ne sme da nas zavara...

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2019, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto utakmica Amerikanaca protiv Turske ne sme da nas zavara...

Sjedinjene Američke Države ne pokazuju najbolju košarku na startu prvenstva sveta.

Dve utakmice, dve pobede Sjedinjenih Američkih Država.

Ipak, moralo je bolje, posebno u drugom meču protiv Turske koja je ispustila pobedu u produžetku.

"Bila je ovo veoma teška utakmica, mogao je da pobedi bilo ko. Tim protiv kog smo igrali pokazao nam je iskustvo i napredak koji mi moramo da napravimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kako bismo bili pametniji i efikasniji. Nismo još na nivou, i dalje pokušavamo da izvučemo bolje iz tima", rekao je Greg Popovič nakon meča.

Prvi trener San Antonija koji je i selektor reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država uverava sve oko sebe da je ovo tek početak i da ova reprezentacija može da osvoji Svetsko prvenstvo, kao i da će forma rasti iz meča u meč.

To je bio slučaj i sa prethodnim reprezentacijama Sjedinjenih Američkih Država na nekim prethodnim takmičenjima, jednostavno im je potrebno prilagođavanje na nešto drugačija pravila, potrebno im je uigravanje jer nisu baš dugo na okupu i nakon još par utakmica možemo ih videti u najboljem izdanju.

Zna Greg Popovič šta radi, gledaćemo drugačiju Ameriku kada krenu odlučujuće utakmice.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Popovič: Koliko je naša pobeda, toliko je i od Turske

Izvor: B92, 04.Sep.2019, 08:35

Greg Popovič, selektor košarkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država, rekao je da ekipa i iz dana u dan pokušava da bude sve bolja...Amerikanci su bili na korak do poraza od Turske, koja se uplašila pobede i bukvalno je poklonila je aktuelnom šampionu sveta..."Bila je ovo 'paklena' utakmica....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.