Zapadni plaćenik Gvaido PRIZNAO da je razgovarao sa Trampom

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2019, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapadni plaćenik Gvaido PRIZNAO da je razgovarao sa Trampom

Legitimno izabrani predsednik Nikolas Maduro ima podršku Rusije, Kine, Turske, Nikaragde, Kube, Bolivije, Meksika, kao i velikog broja zemalja sveta koje poštuju međunarodno pravo i vode se politikom nemešanja u unutrašnja pitanja nezavisnih i suverenih zemalja

Lider opozicionog parlamenta Venecuele i zapadni plaćenik Huan Gvaido, koji se proglasio za privremenog predsednika, saopštio je da je komunicirao sa predsednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SAD Donaldrom Trampom.

- Da, razgovarao sam sa predsednikom (Trampom) kao i sa drugim predsednicima regiona. U fokusu našeg razgovora bili su ljudi i humanitarna situacija - rekao je Gvaido u intervjuu za Si-En-En.

Podsetimo, legitimno izabrani predsednik Nikolas Maduro ima podršku Rusije, Kine, Turske, Nikaragde, Kube, Bolivije, Meksika, kao i velikog broja zemalja sveta koje poštuju međunarodno pravo i vode se politikom nemešanja u unutrašnja pitanja nezavisnih i suverenih zemalja.

Dok na drugoj strani SAD i njeni saveznici koji su već pokazali da im mešanja u unutrašnja pitanja suverenih zemalja nisu strana, kao da im je i savršeno normalno da se trude da po svaku cenu ne birajući sredstva sruše legitimno izabrane predstavnike zemalja koji im nisu po volji i koji misle svojom glavom. Ono što je SAD i njenim “satelitima” zasmetalo je to što je Venecuela zemlja sa najvećim potvrđenim rezervama nafte na svetu, prema podacima Američke agencije i zemlja koja ne želi da dozvoli da američke kompanije ekspoloatišu njihova prirodna bogatstva.

Više o GLAVNIM RAZLOZIMA zbog kojih Zapad ruši legitimnu vlast u Venecueli klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.