ŽIVOT GA NIJE MAZIO Sa 13 GODINA počeo je da zarađuje, radio je šta je stigao, a sinoć je raspametio publiku u finalu emisije “Nikad nije kasno”

Izvor: 011vodič.com, 24.Jun.2019, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIVOT GA NIJE MAZIO Sa 13 GODINA počeo je da zarađuje, radio je šta je stigao, a sinoć je raspametio publiku u finalu emisije “Nikad nije kasno”

Foto: Promo Bejhan Ramov sinoć je u finalu takmičenja “Nikad nije kasno” proglašen pobednikom, prema SMS glasovima, te o njemu ne prestaje da se priča širom regiona. Foto: M. Ilić / RAS Srbija Bejhan Ramov ima 45 godina i dolazi iz Bitolja u Makedoniji. Muzikom je počeo da se bavi još sa devet godina, kada je počeo da peva velike turske hitove, jer mu je majka poreklom Turkinja. Uz majku je zavoleo tursku muziku, a >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << život ga nije mazio, pa je još kao dete počeo da zarađuje. Sa 13 godina počeo je da radi kao šegrt, te građevinske i zidarske poslove, a zatim i kao pomoćnik majstora. Foto: Promo Oženio se sa šesnaest godina i danas ima troje dece i jednog unuka. Po profesiji je zidar i kad ugovara poslove obavezno traži dozvolu da dok radi može i da peva. – Dobro se osećam, hoću da pevam i na turskom, i na srpskom… Idol mi je Šerif Konjević, želja mi je da ga upoznam – rekao je Bejhan sinoć za “Blic”. More

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.