ZBOG OVE PESMICE TURSKA I VELIKA BRITANIJA MOGLE BI DA IMAJU VELIKI PROBLEM: Evo šta je Boris Džonson napisao o Erdoganu!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jul.2016, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG OVE PESMICE TURSKA I VELIKA BRITANIJA MOGLE BI DA IMAJU VELIKI PROBLEM: Evo šta je Boris Džonson napisao o Erdoganu!

Novi ministar spoljnih poslova Velike Britanije Boris Džonson je jedan od najzainteresovanijih posmatrača stanja u Turskoj posle vojnog udara.

Naime, harizmatični britanski političar je, pre nego što je stupio na dužnost, mogao sebi da dozvoli razne gafove, među kojima je i pisanje "šaljive" pesmice o predsedniku Turske Redžepu Erdoganu.

Posle njegovog imenovanja, međutim, ali i posle krvave noći >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u Turskoj, pesmica dobija drugo značenje i ne samo da više nije "smešna", nego je pitanje kako će uopšte izgledati susret Erdogana sa čovekom koji ga je ismejao pred milionima.

Ako do susreta uopšte dođe.

Ovu pesmu je, inače, Džonson objavio u magazinu "Spektejtor", u kojem je nekad bio i urednik. Magazin je tražio pobednika u takmičenju "napišite pesmicu koja je najuvredljivija za Erdogana", a Džonson je odneo prvu nagradu i 1.00 funti.

Evo i pesmice:

"There was a young fellow from Ankara, 

Who was a terrific wankerer, 

Till he sowed his wild oats, 

With the help of a goat, 

But he didn’t even stop to thankera."

U prevodu (otprilike):

"Beše jedan mladić iz Ankare, 

Koji je bio strašan d*kadžija, 

Dok nije rešio da se zadovolji

Uz pomoć jarca

Ali mu se nije ni zahvalio". 

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.