Vojni helikopter pao među zgrade u Istanbulu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 26.Nov.2018, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojni helikopter pao među zgrade u Istanbulu (VIDEO)

Turski vojni helikopter sušio se na naseljeni deo Istanbula. Prema poslednjim informacijama poginule su četiri osobe, javljaju turski mediji.

Foto: screenshot/twitter

  Poginula su četiri vojnika, a jedan je povređen.Nema informacija da je povređen neki civil.

Prema prvim snimcima s mesta nesreće, vojni helikopter srušio se između dve višespratne stambene zgrade, koje ne izgledaju u prvi mah oštećeno.

Na snimacima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se vidi kako su delovi helikoptera razbacani po ulici.

A #Turkish military chopper has crashed into a busy residental area in #Istanbul. Casualties among soldiers.via @haskologlupic.twitter.com/L2mm5pBPS2

— tahtakuşlar (@taylieli) November 26, 2018

Helikopter je s druge strane, potpuno smrskan. Nije poznto da li su među žrtvama i stanari.

BREAKING: Turkey's military helicopter crashes in Istanbul residential area - local media https://t.co/oBcLTosToLpic.twitter.com/aro7ocCg3e

— RT (@RT_com) November 26, 2018

Agencija Anadolija je prenela izjavu guvernera Istanbula Alija Jerlikaje koji je kazao da je helikopter bio na trenažnom letu iz istanbulske vazduhoplovne baze Samandira i da se uzrok pada još utvrđuje.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

DRAMA U ISTANBULU Vojni helikopter pao između dve višespratnice, IMA ŽRTVA (VIDEO)

Izvor: Blic, 26.Nov.2018

Turski vojni helikopter sušio se na naseljeni deo Istanbula. Prema prvim informacijama poginule su tri osobe, dok je jedna povređena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.