Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2021, 09:10

Vest iz Turske: Kokoškov potpisao za Dalas, uskoro na letu za SAD

Čekamo zvaničnu potvrdu

Turskom od ranog jutra odjekuje vest - Igor Kokoškov potpisao je ugovor s Dalas Maveriksima i tokom dana naći će se u avionu za Teksas!

Vest nije još zvanično potvrđena od strane Fenerbahčea, ali s obzirom da turski mediji u javnost izlaze s informacijom na kojem letu će se selektor košarkaške reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Srbije naći, deluje kao da je stvar rešena. Ali, čekamo da se oglasi Fenerbahče ili neka druga relevantna instanca.

Ovakav rasplet najavljen je pre gotovo deset dana kada je poznati košarkaški novinar Mark Stajn objavio da su dve strane jako blizu dogovora. Igor Kokoškov je izričita želja novog trenera Džejsona Kida s obzirom na bogato iskustvo u radu s Lukom Dončićem, s kojim je dosadašnji trener Fenerbahčea osvojio zlato na Evrobasketu pre četiri godine baš u Istanbulu.

Pod pretpostavkom da je vest o odlasku u Dalas tačna, ostaje otvoreno pitanje - šta to znači za Kokoškova i reprezentaciju Srbije? U vreme kada je bio pomoćnik u Sakramentu dobio je dozvolu da se bavi poslom selektora zahvaljujući činjenici da su tada na čelu Kingsa bili Vlade Divac i Peđa Stojaković.

USKORO OPŠIRNIJE...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.