Vanja mu pravio mnogo problema, ali Željku je pao veliki teret sa leđa! Prva reakcija srpskog stručnjaka

Izvor: Sportske.net, 29.Feb.2020, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja mu pravio mnogo problema, ali Željku je pao veliki teret sa leđa! Prva reakcija srpskog stručnjaka

Veoma važna pobeda za Fenerbahče posle šokantnog poraza od Galatasaraja.

Podsetimo, pre samo par dana, Fenerbahče je u šampionatu Turske izgubio od Galatasaraja sa 80:75, iako je vodio sa 75:67, pa je ekipa Željka Obradovića bila prilično uzdrmana pred sinoćnje gostovanje u Valensiji.

Ipak, ovoga puta klub iz Istanbula je uspeo da pobedi i ostane u trci za plasman u četvrtfinale >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evrolige, i pored sjajne partije Vanje Marinkovića na drugoj strani.

Posle meča, Željko Obradović je imao samo reči hvale za svoj tim.

''Svi smo bili svesni koliko je važno da dobijemo ovaj meč. Valensija je naš najveći konkurent za što bolju poziciju u plej-ofu. Igrali smo onako kako je i trebalo, koristeći sve igrače.





Svaki igrač koji je ušao uigru, dao je svoj doprinos i mogu da kažem da smo prvi put igrali kao tim posle mnogo utakmica.

-





I naši procenti šuta pokazuju da jako dobro delimo loptu, 11 igrača imalo je 24 asistencije, to je veoma važno za ekipu. Moramo da nastavimo istim putem, da poštujemo jedni druge, da delimo loptu i da se borimo na terenu. Takođe se zahvaljujem i našim navijačima koji su došli ovde da nas podrže'', istakao je Obradović.

Sada i Valensija, i Fenerbahče, kao i Himki imaju učinak 12-14, na deobi sedmog do devetog mesta, osam kola pre kraja ligaškog dela sezone.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.