VUČIĆ U INTERVJUU ZA RUSKE RIA NOVOSTI: Početak izgradnje gasovoda kroz Srbiju u narednih nekoliko dana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ U INTERVJUU ZA RUSKE "RIA NOVOSTI": Početak izgradnje gasovoda kroz Srbiju u narednih nekoliko dana!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će izgradnja nastavka gasovoda "Turski tok" kroz Srbiju početi u narednih nekoliko nedelja, a možda čak i u narednih nekoliko dana.

Kako je Vučić istakao u intervjuu za RIA Novosti u Davosu, Rusija i Srbija su nadomak usaglašavanja konačne cene izgradnje nastavka tog gasovoda.

On je takođe rekao i da je cena ruskog gasa za Srbiju veoma dobra.

- Imamo dobru cenu za taj gas. Kvalitet gasa je isto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobar. Saradnja sa "Gaspromom" je takođe dobra - ocenio je srpski predsednik.

Nešto ranije je šef ruskog "Gasproma" Aleksej Miler potvrdio da će produžetak gasovoda kroz Srbiju biti izgrađen do kraja 2019. godine.

Gasovod će ići od granice sa Bugarskom do granice sa Mađarskom, a reč je o 403 kilometara cevovoda.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Kreće Turski tok kroz Srbiju, možda čak za nekoliko dana

Izvor: B92, 26.Jan.2019

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da će izgradnja nastavka gasovoda Turski tok kroz Srbiju, od Rusije preko Turske i Bugarske, početi u narednih nekoliko nedelja..Kako je najavio, možda čak i u narednih nekoliko dana...Vučić je u intervjuu za "RIA Novosti" u Davosu, rekao da su Rusija i Srbija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.