Učio sam od mnogih dobrih trenera, učiću i od Atamana

Izvor: N1 televizija, 15.Okt.2018, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Učio sam od mnogih dobrih trenera, učiću i od Atamana"

Vasilije Micić je odigrao fenomenalno svoj prvi meč u Anadolu Efesu u turskoj ligi. Postigao je 28 poena protiv Darušafake i bio je među ključnim igračima u trijumfu svog tima.

U duelu protiv Darušafake Vasilije Micić je bio fantastičan u prvom poluvremenu. Tada je ekipi Dačke spakovao 20 poena, da bi u trećoj četvrtini imao malo problema sa realizacijom. Ipak Micić se ponovo uključio u četvrtoj četvrtini kada je postigao dve trojke, koje su bile, uz poene >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Krunoslava Simona, ključne u preokretu Efesa. Vasilije je meč završio sa 28 poena i sedam asistencija.

#MVP! 2⃣2⃣ Vasilije Micic #WhereIStand#BenimYerimBurasıpic.twitter.com/xL22fd5W3z

"Čestitam saigračima na pobedi. Svi znamo koliko je važno da se dobijaju utakmice na početku sezone. Mislim da je defanziva na kraju meča bila onakva kakva treba da bude čitave sezone. Ako želimo da pobeđujemo moramo tako da igramo. Pokušavamo da dobijemo korist od velikog broja igrača koje imamo u sastavu", kaže 24-godišnji Micić.

#Sixers have the best overseas group, period. Vasilije Micic posted 28 pts (3-5 3pt), 7 ast vs Euroleague club Darussafaka. Can't get better than this. I don't know about his NBA chances but boy he will show progress this season. #BSLpic.twitter.com/3CvLDAoXix

"Iako sam mlad imao sam priliku da radim sa mnogim dobrim trenerima. Pokušavao sam da pokupim iskustvo od svakog od njih. Pokušavam da naučim najbolje od trenera Atamana. U ovoj utakmici sam probao da odigram što bolje mogu i da pokažem sav svoj talenat", poručuje srpski košarkaš.

Micić je uz Jana Veselog, Devina Vilijamsa, Šakila Mekisika i Kina Koloma bio u najboljoj postavi drugog kola turske Superlige.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.