Ubijeni Alan Kožar i Damir Hadžić: Svirepa likvidacija kavčana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2020, 15:54

Ubijeni Alan Kožar i Damir Hadžić: Svirepa likvidacija kavčana!

Kožar je optuživan za pomaganje u ubistvu policijskog inspektora Slavoljuba Šćekića.

Barani Alan Kožar i Damir Hadžić ubijeni su u Turskoj ili Grčkoj, a jedna osoba je ranjena.

Kožar je dugo godina poznat policiji. Smatralo se da je nakon pogibije Luke Đurovića, preuzeo vođstvo barskom kriminalnom grupom koja je bliska sa škaljarskom grupom.

U istom postupku osuđen je na šest godina zatvora zbog bombaškog napada na hotel "Splendid".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Baranin Alan Kožar, koga su potraživali crnogorski pravosudni organi zbog stvaranja kriminalne grupe, navodno se ranije skrivao u Španiji, objavila je crnogorska "Borba" prošle godine, navodeći da Kožar važi za čoveka od poverenja Luke Bojovića, čiji ljudi ga i skrivaju.

On se tereti za organizovanje kriminalne grupe i likvidaciju Slobodana Šaranovića u Budvi.

- Operativni podaci govore da se nalazi u Španiji i da je pod zaštitom tamošnjih kriminalnih struktura. O svemu tome su obaveštene naše kolege u Španiji koje rade na proverama tih podataka - preneo je prošle godine list.

Šaranović je ubijen 11. marta 2018. godine ispred svog stana u budvanskom naselju Dubovica.

Ubice su crnim BMW-om prišle Šaranoviću s leđa i pucale u njega iz dva različita oružja. Policija je dan kasnije pronašla zapaljen automobil i automatsku pušku, koji su veštačeni.

Pored ubijenog Stevana Stamatovića, glavni čovek pokojnog Igora Dedovića za organizaciju ubistava, posebno na teritoriji Srbije bio je Damir Hadžić.

Hadžić je bio na crvenoj Interpolovoj poternici, zbog ubistva visokopozicioniranog pripadnika kavačkog klana, Davorina Baltića u Beogradu početkom 2018. godine.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Grčkoj ubijena dvojica muškaraca bliska škaljarskom klanu

Izvor: RTS, 23.Jul.2020

Baranin Alan Kožar i Damir Hadžić iz Užica ubijeni su u Grčkoj, a jedna osoba je ranjena. Prve informacije su govorile da su stradali u Turskoj, javile su podgoričke "Vijesti". . Kožar je dugo godina bio poznat policiji. Smatralo se da je nakon pogibije Luke Đurovića,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.