Turski Ol star: Najbolji trojkaš je Gudurić!

Izvor: Mondo, 20.Jan.2019, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turski Ol star: Najbolji trojkaš je Gudurić!

U takmičenju u "brzom šutiranju trojki" Marko Gudurić opravdao formu iz Evrolige. I to u odličnoj konkurenciji!

Lepo priznanje za srpskog beka u dresu Fenerbačhea!

Marko Gudurić (23, 200cm) je ovogodišnji pobednik takmičenja u "brzom šutiranju trojki" u okviru Ol star vikenda u Turskoj, pošto je u finalnoj rundi za 60 sekundi ostvario 20 poena - iz 12 "običnih" trojki i četiri "moneyball" koje vrede kao dve.

U prvom krugu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je bio još bolji pošto je upisao 21 poen, a za trofej najboljeg trojkaša i - ček od 15.000 turskih lira - u finalu je pobedio Endija Rotinsa (Baščešehir) koji je upisao 16 poena.

Pored njih dvojice učestvovali su još i Džan Maksim Mustaf (Bešiktaš), Rodrig Bubua (Efes), Silven Landesberg (Turk Telekom) i Jirgit Arslan (Tofaš).

Pogledajte "rafal" Marka Gudurića koji ove sezone u Evroligi šutira u visokim procentima za tri poena. Trenutno je na učinku od čak 53,3%, i to na ne tako malom uzorku šutnutinh trojki pošto je ubacio 24 iz 45 pokušaja.

#TahincioğluAllStar2019’da üç sayı yarışmasının kazananı Marko Guduric! pic.twitter.com/v0NPSrdVnU

— Fenerbahçe Beko (@FBBasketbol) January 20, 2019
Pogledaj vesti o: Turska,   Evroliga

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.