Turske snage bez milosti: Granatirali više sela, treslo se tlo nadomak Tel Abjada (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2020, 17:42

Turske snage bez milosti: Granatirali više sela, treslo se tlo nadomak Tel Abjada (VIDEO)

Naneta velika materijalna šteta

Turske okupacione snage i njihovi plaćenici ponovo su pokrenuli napade granatama na stambene kuće i imanja u selima koja se nalaze zapadno od Tel Abjada, u provinciji Raka.

Lokalni izvori rekli su da su turske okupacione snage i njihovi plaćenici iz terorističkih organizacija gađali nekoliko artiljerijskih granata stambene kuće i imanja građana u selima Kuberlik, Kuz' ali i Kor Hasan zapadno od grada Tel Abjad, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nanoseći veliku materijalnu štetu.

#Raqqa#الرقة : #عاجل | القواعد التركية في أطراف مدينة #عين_عيسى تستهدف حاجز مدينة #عين_عيسى بالمدفعية الثقيلة. pic.twitter.com/QmxEPCVfJ4

— سعد العنزي Saad Alenezi ❂ (@saad_alsabr) December 5, 2020

Današnji napada je nastavak niza napada, s obzirom da su turske okupacione snage i njihovi plaćenici i u petak ispalili nekoliko artiljerijskih granata na stambene kuće u blizini grada Ajn Isa, u severnom Rake, što je takođe prouzrokovalo materijalnu štetu velikih razmera.

#TSK bombarded with heavy artillery the town of #AinIssa in the northern countryside of #Raqqa. pic.twitter.com/fBUYetHbTW

— IDLIB POST (@IdlibEn) December 5, 2020

Više vesti o Siriji, Libiji, Jemenu i Iraku, pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.