Turska pokreće istragu u vezi sa 346 naloga na društvenim mrežama zbog pada lire (VIDEO)

Izvor: Beta, 13.Avg.2018, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska pokreće istragu u vezi sa 346 naloga na društvenim mrežama zbog pada lire (VIDEO)

Tursko ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da pokreće istragu u vezi sa 346 naloga na društvenim mrežama čiji sadržaj je, kako se veruje, doprineo padu turske lire.Više turskih institucija danas je izdalo upozorenje odgovornima za krizu.Kancelarija javnog tužica u Istanbulu saopšila je da se sprovodi istraga protiv onih koji su ugrozili ekonomsku stabilnost Turske.Turska je ove nedelje zapala u finansijsku krizu pošto je vrednost lire potonula usled zabrinutosti zbog vladinih ekonomskih politika i tenzija u odnosima sa SAD.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

VIDEO: Turska pokreće istragu protiv naloga na internetu, odgovornih za pad lire

Izvor: Radio 021, 13.Avg.2018

Tursko ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da pokreće istragu u vezi sa 346 naloga na društvenim mrežama čiji sadržaj je, kako se veruje, doprineo padu turske lire...Više turskih institucija danas je izdalo upozorenje odgovornima za krizu...Kancelarija javnog tužica u Istanbulu saopšila...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.