Turska optužila Evropu: Ovo što se dešava mislimanima - tako je bilo Jevrejima u 20. veku

Izvor: B92, 25.Okt.2020, 17:33

Turska optužila Evropu: Ovo što se dešava mislimanima - tako je bilo Jevrejima u 20. veku

Portparol turskog predsedništva Fahretin Altun optužio je Evropu za demonizaciju muslimana, "kao što se to činilo sa jevrejima dvadesetih godina prošlog veka".

"Podmukla politika uvredljivih karikatura, optužbe po kojima su muslimani odgovorni za separatizam i pretresi džamija nemaju veze sa slobodom govora", napisao je na Tviteru.

"Ovde se radi o zastrašivanju muslimana, podseća da su vrlo dobrodošli kada je u pitanju doprinos ekonomiji Evrope, ali da u isto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vreme nikada neće postati njen sastavni deo", dodao je.

Kazao je da je takav stav prema muslimanima "vrlo poznat" još iz prošlog veka i da izgleda kao "demonizacija evropskih Jevreja dvadesetih godina prošloga veka".
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ERDOGAN POČEO DA SE ULIZUJE JEVREJIMA: Udario brutalno na Evropu, Francusku i Makrona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020

Istorija se ponavlja..Portparol turskog predsedništva Fahretin Altun optužio je Evropu za demonizaciju muslimana, "kao što se to činilo sa Jevrejima dvadesetih godina prošlog veka"...- Podmukla politika uvredljivih karikatura, optužbe po kojima su muslimani odgovorni za separatizam i pretresi džamija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.