Turska: Kamion sleteo sa puta, poginulo 22 među kojima i deca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2018, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska: Kamion sleteo sa puta, poginulo 22 među kojima i deca

Broj žžrtava u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u Turskoj porastao je na 22 osobe, a među poginulima ima i dece, izvestila je državna agencija Turske Anadolija.

Kako prenosi Rojters, nesreća se dogodila kada je kamion sa migrantima sleteo sa staze na putu iz Ajdina u Izmir i prevrnuo se.

Prema fotografijama turske agencije, kamion sa otvorenim krovom, srušio se u kanal, oko 20 metara >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ispod puta sa kog je sleteo nakon što je probio bankinu.

Pozivajući se na izveštaj privatne turske agencije DHA, Rojters navodi da su svi putnici u vozilu bili strani migranti koji su sa krijumčarima imali dogovor da budu prevezeni čamcem na grčko ostrvo Samos koje se nalazi južno od Izmira.

Vozač kamiona je, kako se navodi, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u bankinu oko osam časova ujutru po lokalnom vremenu u okrugu Gazemir, u blizini aerodroma kod grada Izmir.

DHA je izvestila da je pet osoba, među kojima i vozač, teško povređeno, a Anadolija je javila da je povređeno njih 11 i prevezeno u obližnje bolnice.

O identitetu migranata nije bilo nikakvih izveštaja, navodi britanska agencija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Teška nesreća u Turskoj, poginulo 15 putnika, među njima i deca

Izvor: Radio 021, 14.Okt.2018

U saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u Turskoj, poginulo je 15 osoba, među kojima i deca, izvestila je turska agencija Anadolija...Kako prenosi Rojters, nesreća se dogodila kada je kamion sa migrantima sleteo sa staze na putu iz Ajdina u Izmir i prevrnuo se...O identintitetu migranata nije...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.