Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2021, 11:52

Treće pojačanje sletelo u Istanbul, Fenerbahče potpisao šutera Burse

Marijal Šajok novi igrač vicešampiona Turske

Fenerbahče ne prestaje sa promenama u sastavu za takmičarsku 2021/22! U kratkom vremenskom periodu sastav iz Istanbula doveo je i treće pojačanje - Marijala Šajoka.

Sreda, 03.00: (1,50) Finiks (13,0) LA Klipers (2,95)

Sada je zvanično - bek Burse potpisao je ugovor na jednu godinu, uz opciju produžetka na još jednu sezonu ako se bude pokazao kao pun pogodak. Šajok je bio ubedljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najbolji igrač Burse u sezoni za nama i u turskom prvenstvu je beležio 19 poena, uz sedam skokova i četiri asistencije, te prosečan indeks korisnosti 21,4! Sa Bursom je imao ugovor do kraja sezone, a pod komandom Dušana Alimpijevića pokazao je da ima kvalitet za evropsku košarku. Transfer u Fenerbahče veliki je korak napred za momka koji je u dresu Filadelfije odigrao i četiri NBA utakmice tokom sezone 2019/20.

Fenerbahče je prilično aktivan od momenta kada se završila sezona i neprestano se radi na renoviranju tima. Pre Šajoka potpisali su Devin Buker i Ismet Akpinar, Dajšon Pjer je posle priznanja za najboljeg debitanta u Evroligi dobio novi ugovor, dok se klub oprostio od Edgarasa Ulanovasa, Džonija Hemiltona, Lorenza Brauna, Kenana Sipahija, Kajla O'Kvina i Aleksa Pereza.

Marial Shayok Fenerbahçe Beko’da! ✍️💛💙

👉 https://t.co/1OjuG87USr pic.twitter.com/Drho4x6bHG

Šampion Evrope iz 2017. je navodno imao usmeni dogovor za transfer Akilea Polonare iz Baskonije, a interesovao se još za Pjeriju Henrija i Vasilija Micića.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.