Trabzon demoliran u Malatiji, zablistao momak koji je izmakao Zvezdi! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2018, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trabzon demoliran u Malatiji, zablistao momak koji je izmakao Zvezdi! (video)

Na premijeri 12. kola turske Super lige, Malatija je ugostila Trabzonspor.

Fudbari Malatije slavili su na svom stadionu protiv Trabzona rezultatom 5:0 (2:0).

Poveli su u 36. minutu preko Giljermea, a samo dva minuta kasnije prednost je povisio bivši igrač Sent Galena, Sent Etjena i Đenove, srpski internacionalac Danijel Aleksić.

Giljerme je centrirao sa desne strane, a Aleksić je fantastično odreagovao i poslao loptu u mrežu rivala, zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nesvakidašnji pogodak srpskog fudbalera.

A onda, na startu drugog poluvremena, Aleksićeva majstorija. Izveo je slobodnjak iz velike udaljenosti, uputio je jako nezgodan i snažan udarac, lopta je završila u mreži za 3:0.

Do kraja su se u listu strelaca u pisali Butaib i još jednom Giljerme, kojem je u 65. minutu fantastično asistirao upravo Aleksić.

Fenomenalna partija 27-godišnjeg napadača, Malatija je ovim trijumfom skočila na drugo mesto na tabeli sa 21 bodom, a Aleksić je popravio svoj učinak, u ligi je do sada upisao pet golova i dve asistencije.

Podsetimo da je za Aleksićeve usluge letos veoma zainteresovana bila Crvena zvezda, ali je srpski fudbaler na kraju odlučio da potpiše za Malatiju.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEKADA VELIKA NADA SRPSKOG FUDBALA DOŽIVELA PREPOROD: Danijel Aleksić rešeta po Turskoj! Njegova Malataja na korak od vrha tabele! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 09.Nov.2018

Fudbaleri Malataja savladali su ubedljivo ekipu Trabzona rezultatom 5:0 (2:0) u okviru 12. kola turske Superlige. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.