Izvor: Vesti-online.com, 13.Dec.2018, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća u Turskoj: Vagoni smrskani, ima mrtvih (VIDEO)

Brzi voz koji je saobraćao iz Ankare u Konju ispao je jutros iz šina u Turskoj. Najmanje sedam osova je poginulo,a 46 povređeno u nesreći, od čega se troje nalazi u kritičnom stanju.

Voz se kretao od Ankare ka centralnom turskom gradu Konji, na oko 260 kilometara južno od glavnog grada Turske, prenela je agencija AP. Najmanje dva vagona su iskočila iz šina, navela je privatna televizija NTV.

Zvaničnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ankare rekao je da je brzi voz udario u lokomotivu koja je proveravala šine na pruzi na maloj stanici Marsandiz u Ankari.

Brzi voz je trebalo da prođe kroz tu stanicu bez zaustavljanja kada se nesreća dogodila.

Još nije utvrđeno da li je problem sa signalizacijom bio uzrok nesreće, a istraga je u toku.

U julu je 10 ljudi poginulo i više od 70 povređeno kada je voz iskočio iz šina na severozapadu Turske.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.