TUTNJE BORBENA VOZILA: Ruski i turski vojnici u akciji, uspešno izvršavaju specijalne zadatke (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 19:47

TUTNJE BORBENA VOZILA: Ruski i turski vojnici u akciji, uspešno izvršavaju specijalne zadatke (VIDEO)

Kretali su se u jednom konvoju

Ruska vojna policija i turske oružane snage juče su izvele zajedničku vežbu u severozapadnom sirijskom regionu Idlib.

Objavljen je novi snimak sa vežbe na kome se vidi kako pripadnici i jednih i drugih oružanih snaga izvode zajedničke vojne vežbe u Sarakibu u Idlibu.

Pripadnici ruske i turske službe uvežbavali su kretanje u jednom konvoju, odbijajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napad na njega kao i hitnu evakuaciju.

A video showing that Turkish and Russian soldiers are conducting joint military exercises in #Saraqib in the eastern #Idlib countryside. pic.twitter.com/7R0dbcBS3J

— IDLIB POST (@IdlibEn) February 11, 2021

Zajednička vežba bila je prva ove godine. Godine 2020. ruske i turske snage održale su niz zajedničkih vežbi za poboljšanje koordinacije i saradnje.

Tada su dve strane vršile zajedničke patrole autoputem Latakija-Alepo, takozvani M-4.

Vesti iz Sirije, Iraka, Jemena i Libije možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.