Izvor: Blic, 21.Nov.2018, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TURSKA NEZADOVOLJNA "Možda ćemo tražiti da UN sprovede istragu o ubistvu Kašogija"

Turski ministar spoljnih poslova Mevlut Čavušoglu izjavio je sinoć da Turska nije u potpunosti zadovoljna nivoom saradnje sa Saudijskom Arabijom u vezi s istragom ubistva saudijskog novinara Džamala Kašogija u konzulatu te zemlje u Istanbulu, zbog čega najavljuje da bi Turska mogla da zatraži formalnu UN istragu ukoliko saradnja sa Rijadom dospe u ćorsokak.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Cavusoglu: Khashoggijevo ubistvo ne zataškati radi trgovinskih veza

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Nov.2018

Turski ministar vanjskih poslova Mevlut Cavusoglu izjavio je da se ubistvo saudijskog novinara Jamala Khashoggija ne treba zataškavati radi održavanja trgovinskih veza sa Saudijskom Arabijom. Cavusoglu je također izjavio turskim novinarima tokom posjete Washingtonu da saudijska saradnja u istrazi...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.