TSL - Ubedljiv trijumf Fenera u senci horor povrede Tajlera Enisa (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2018, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TSL - Ubedljiv trijumf Fenera u senci horor povrede Tajlera Enisa (video)

Šampion Turske nije imao nikakvih problema na gostovanju Bujukčekmečeu, ali će trijumf u predgrađu Istanbula ostati u senci horor povrede Tajlera Enisa.

Utakmica koju su košarkaši Bujukčekmečea i Fenerbahčea odigrali večeras u okviru 3. kola turske Super lige ostaće u senci teške povrede igrača gostujućeg tima.

Fenerbahče je slavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa ubedljivih 96:69 (21:20, 31:14, 20:17, 26:18) ali je na duži period ostao bez teže povređenog Tajlera Enisa.

Brat bivšeg košarkaša Crvene zvezde mt:s krenuo je sredinom prvog kvartala u prodor i doživeo otvoreni prelom potkolenice.

Prizor je bio užasan, Malkom Armsted je prvi video o kakvoj se povredi radi i u neverici se hvatao za glavu dok su halom odzvanjali jauci Tajlera Enisa.

Najefikasniji u pobedi Fenera bio je Nikola Kalinić sa 17 poena, 4 skoka i 5 asistencija. Nikolo Meli ga je pratio sa 16 poena (6/6 iz igre), 8 skokova i 2 asistencije, a Marko Gudurić je meč završio sa 13 poena i 2 asistencije.

Fenerbahče je zadržao maksimalan skor, a ostaje da se vidi koliko dugo će Tajler Enis odsustvovati sa terena.

Tyler Ennis venía para ser clave en el Fenerbahçe de Obradovic. Cuando empezaba a coger ritmo, ha tenido esta horrible lesión. Durísimo. Ojalá se recupere pronto. pic.twitter.com/zq3IfFGkJ1

— Tomàs Garcia🎗️ (@ToMasGaRcia77) 21. октобар 2018.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubedljiva pobeda Fenera u senci jezive povrede Enisa (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2018

Košarkaši Fenerbahčea pobedili su kao gosti Bujukčekmeče sa 96:69 (21:20, 31:14, 20:17, 26:18) u utakmici trećeg kola turske Superlige, ali je ovaj duel ostao u senci ozbiljne povrede Tajlera Enisa, igrača istanbulskog giganta. On je sredinom prve četvrtine krenuo u prodor, a onda doživeo otvoren...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.