TSC: Zadovoljni smo pripremama, možda ćemo u Evropu

Izvor: B92, 09.Feb.2020, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TSC: Zadovoljni smo pripremama, možda ćemo u Evropu

Fudbaleri TSC-a vratili su se iz Turske, a trener Zoltan Sabo je izjavio da je zadovoljan pripremama za nastavak sezone u Super ligi.

"Igrali smo četiri utakmice i zabeležili sve četiri pobede. Ekipa je prikazala dobar fudbal i zadovoljan sam onim sto smo pokazali. Naravno, ima još detalja koje treba da popravimo u igri, ali generalno rezultati koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo pokazali su na veoma zadovoljavajućem nivou", rekao je Sabo na konferenciji za novinare u Bačkoj Topoli.

Sabo je naveo da su se đurić i Zec odlično uklopili i da će sigurno biti pojačanje i plus u nastavku sezone.

TSC će poslednju pripremu pred nastavak prvenstva imati sutra u 14.00 u prijateljskoj utakmici sa Voždovcem, u fudbalskoj akademiji u Bačkoj Topoli.

"Ostaje nam samo da protiv Voždovca pokažemo dobru igru i pobedom ; potvrdimo da smo spremni za prolećni deo prvenstva", naveo je Sabo.

Fudbaler TSC-a Vladimir Silađi je kazao da je zadovoljan rezultatima koje je ekipa pokazala na pripremam

"Siguran sam da je TSC opravdao mesto u vrhu tabele na kome se trenutno nalazi i da spremni dočekujemo nastavak sezone. Verujem da ćemo u narednom periodu pokazati još bolju igru i da možemo da napredujemo na prvenstvenoj lestvici, a možda čak uspemo da napadnemo i Evropu", kazao je Silađi.

TSC je posle 20 kola peti na tabeli Super lige Srbije sa 36 bodova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.