TRANSFER OD 700.000 EVRA: Štoper napušta Zvezdu i ide u Tursku! Isti klub hoće i Degeneka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 09:21

TRANSFER OD 700.000 EVRA: Štoper napušta Zvezdu i ide u Tursku! Isti klub hoće i Degeneka!

Privukli pažnju.

Štoper Crvene zvezde Srđan Babić (24) privukao je pažnju jednog kluba iz Turske.

Crveno-beli trenutno imaju četiri štopera na koja računaju - Babića, Nemanju Milunovića, Miloša Degenka i Radovana Pankova.

Ipak, za zadovoljavajuću ponudu, prodali bi bilo koga od njih. Babića bi pustili za 700.000 evra.

Međutim, u klub još nije stigla zvanična ponuda. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Babić je mlad igrač i mogao bi da ode na osnovu godina u neki solidan klub. Ranije su u Zvezdi mislili da mogu na njemu da zarade i nekoliko miliona evra, ali situacija se promenila. Zbog krize usled koronavirusa, klubovi izdvajaju manje novca za pojačanja, a i igrač nije imao preterano zapažen učinak u protekloj sezoni. Osim za Babića, raspitivali su se i za Miloša Degeneka. Verovatno bi Zvezda prodala i dvojicu štopera. Izlišno je više i ponavljati da je klubu neophodan novac i da mogu da ga zarade samo od transfera - kaže izvor "Informera".

Do pre desetak dana verovalo se da će večerašnji (21.45) meč Juventusa i Lacija odlučivati o tituli, ali su Rimljani očajnim nizom uručili novu titulu Staroj dami i sada se igra najviše za prestiž. Kec je 1,63, iks 3,90, dvojka 5,50, a tip GG3+ 2,00.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Lacio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.