Susret Bate Mirkovića sa poznatim folk pevačem pred Partizanovu najnoviju utakmicu (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2019, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Susret Bate Mirkovića sa poznatim folk pevačem pred Partizanovu najnoviju utakmicu (video)

Detalj koji nam je promakao...

Zimske pripreme u Turskoj završene su za ekipu Partizana koja je generalnu probu imala protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja i posle slabe igre u većem delu meča na kraju ipak slavila sa 2:0.

Preneli smo već da je utakmici prisustvovao i poznati folk pevač Halid Muslimović, inače dugogodišnji navijač Partizana, a na Instagram nalogu kluba iz Humske objavljen je detalj pre početka meča, kada se Muslimović sreo i sa trenerom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zoranom Mirkovićem i sa njim se zadržao u kratkom razgovoru.

-

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Crno-beli danas igraju poslednji kontrolni meč protiv ekipe Mladost Doboj koju možete pratiti na danas.tv/partizan. Među poznatim licima sreli smo i legendarnog pevača Halida Muslimovića inače velikog Partizanovca, ali koji je ipak iz rodbinskih odnosa danas podržao i  Mladost.

Објава коју дели FK Partizan (@partizanbelgrade) дана 7. Феб 2019. у 3:52 PST
Pogledaj vesti o: Turska,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.