Srpkinji koju je BRUTALNO PREMLATIO Turčin sada stižu STRAVIČNE PRETNJE: Nema šta da izgubi, ZAGORČAĆE MI ŽIVOT

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2019, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinji koju je BRUTALNO PREMLATIO Turčin sada stižu STRAVIČNE PRETNJE: "Nema šta da izgubi, ZAGORČAĆE MI ŽIVOT"

Srpska manekenka Tanja Đukić, koja je preživela sedmočasovno premlaćivanje od svog dečka turskog producenta Čagrija Tortopa u njihovom zajedničkom stanu u Istanbulu.

Danas, nedelju dana posle zverstva koje je počinio Turčin, Tanja se nalazi sa roditeljima u rodnoj Srbiji.

- Majka je istog dana morala da dođe po mene u Tursku u policijsku stanicu jer nisam mogla sama da hodam niti da putujem. Njima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je to bio prvi dan Bajrama, nikog nije bilo briga, slavili su praznik. Niko od njih čak ne zna engleski pa nisam mogla da dam korektnu izjavu – započinje priču preplašena manekenka.

U međuvremenu, turska policija je privel Čagrija, koji je dao izjavu u policiji, nakon čega je pušten. Zbog ovakvog postupka tamošnje policije Tanja je u grču, preplašena je za svoju bezbednost i ne želi da se vrati u Tursku gde inače radi, dok je on na slobodi.

pic.twitter.com/JlsTzTpHDy

— m_macak (@mmacak2) June 8, 2019

- Šalje mi poruke preko zajedničkih prijatelja da će mi zagorčati život jer sam mu uništila ime i posao, da je totalno propao i da sada nema šta da izgubi. Plašim se da može svakoga da prevari jer nije ni malo naivna osoba. Dve godine sam živela sa njim i nisam mogla da primetim da je monstrum - priča prebijena manekenka, koja danas ide na terapije zbog trauma koje je doživela.

Prebijena manekenka pic.twitter.com/yEUBhsfTOh

— m_macak (@mmacak2) June 8, 2019

Podsećamo, brutalna tortura kroz koju je Tanja prošla počela je 2. juna uveče, kada ju je dečko sačekao posle jednog od snimanja. Turčin je imao izliv ljubomore, mislio je da Tanja flertuje sa fotografom, zbog čega su počeli da se svađaju.

🌸🌸🌸

A post shared by Tanja Đukić (@tanjadukicmodel) on May 4, 2019 at 9:29am PDT

Potom su stigli u stan, a on je navukao roletne i započeo sa zverstvima – strgao joj je odeću, počeo da je šutira i udara svuda po telu, da je bije raznim predmetima... Unakažena devojka se u jednom trenutku onesvestila i pomokrila, a on ju je odvukao u kupatilo i polio ledenom vodom. Kada se osvestila, nastavio je sa batinama sve dok je nije zaključao u jednu sobu uz opasku: "Vidiš da si živa".

Sledećeg jutra joj je prislonio nož pod grlo. Ubedila ga je da ga neće prijaviti jer ga voli, da treba da zaborave na sve što je bilo prethodne noći i da nastave dalje. Kada je izašla iz stana otišla je do prvoh kafića odakle je zvala policiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.