Skaj njuz: Nadjeno raskomadano telo Kašogija

Izvor: Beta, 23.Okt.2018, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skaj njuz: Nadjeno raskomadano telo Kašogija

Ostaci tela ubijenog saudijskog novinara Džamala Kašogija nadjeni su u dvorištu kuće Generalnog konzula Saudijske Arabije u Istanbulu, navodi britanski Skaj njuz.Kašogijevo telo je isečeno na komade, a lice "unakaženo", naveo je Skaj njuz, pozivajući se na jedan izvor.Turski mediji su danima spekulisali da je Kašogi ubijen i raskomadan u Konzulatu Saudijske Arabije 2. oktobra kada je došao po dokumenta za ženidbu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Telo je raskomadano, a lice unakaženo"

Izvor: B92, 23.Okt.2018

Telo ubijenog novinara Džamala Kašogija pronađeno je u bašti rezidencije saudijskog konzula u Istanbulu, tvrde neimenovani izvori "Skaj njuza"...Jedan od izvora "Skaj njuza" tvrdi da je Kašogijevo telo "raskomadano", a da mu je lice "unakaženo"...Ranije danas, predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan...

Nastavak na B92...

JEZIVO OTKRIĆE U BAŠTI SAUDIJSKOG KONZULA: Pronađeni delovi tela brutalno ubijenog novinara, lice Kašogija POTPUNO UNAKAŽENO! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 23.Okt.2018

Britanski Skaj njuz objavio je da su pronađeni delovi tela brutalno ubijenog saudijskog novinara Džamala Kašogija (60) u bašti rezidencije saudijskog konzula u Istanbulu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.