Sastanak Rusije, Irana i Turske uoči samita u Sočiju

Izvor: Večernje novosti, 19.Nov.2017, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak Rusije, Irana i Turske uoči samita u Sočiju

Ministri spoljnih poslova Rusije, Irana i Turske, Sergej Lavrov, Džavad Zarif i Mevlut Čavušoglu, dogovorili su se o svim ključnim problemima na sastanku u Antaliji, izjavio je nakon sastanka Lavrov Ministri spoljnih poslova Rusije, Irana i Turske, Sergej Lavrov, Džavad Zarif i Mevlut Čavušoglu, dogovorili su se o svim ključnim problemima na sastanku u Antaliji, izjavio je nakon sastanka Lavrov. "Okupili >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << smo se da razgovaramo o određenim problemima u organizaciji samita, koji se održava 22. novembra u Sočiju. Rad je bio veoma koristan, postigli smo dogovor o svim ključnim problemima", rekao je Lavrov, prenosi TASS. Šefovi generalštabova oružanih snaga Rusije, Turske i Irana takođe su se sastali kako bi razgovarali o zonama deeskalacije u Siriji. "Kao deo priprema za samit zakazan 22. novembra u Sočiju, šefovi generalštabova oružanih snaga tri zemlje su se sastali", rekao je Lavrov.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Usvojene preporuke za organizaciju Kongresa sirijskog nacionalnog dijaloga

Izvor: RTS, 19.Nov.2017

Šefovi diplomatija Rusije, Irana i Turske, Sergej Lavrov, Džavad Zarif i Mevlut Čavušoglu dogovorili su se o preporukama za organizaciju Kongresa sirijskog nacionalnog dijaloga, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.