SVADBA GODINE U TURSKOJ: Erdogan udaje ćerku, Davutoglu kum! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Maj.2016, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVADBA GODINE U TURSKOJ: Erdogan udaje ćerku, Davutoglu kum! (VIDEO)

Sumeje Erdogan, mlađa ćerka turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, udaće se danas za biznismena iz vojne industrije Selčuka Bajraktara, a očekuje se da će joj na venčanju kum biti turski premijer Ahmet Davutoglu, javljaju turski mediji.

Venčanje, na kojem će biti 6.000 gostiju, održaće se u Istanbulu, dodaju mediji ističući da će kum sa mladoženjine strane biti načelnik generalštaba turske vojske >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Hulusi Akar.

Na fotografijama, koje su objavili turski mediji, vidi se Sumeje Erdogan (30) kako sedi na prednjem sedištu svadbenog automobila noseći maramu na glavi, preneo je AFP.

Foto: Tanjug / AP

Pojedine ulice u Istanbulu su zatvorene za saobraćaj, a oko prostora, u kojem će biti održano venčanje u predgrađu Kučukčekmendže, na evropskoj strani Istanbula, biće postavljene dodatne barijere.

Davutogluov dolazak na venčanje mogao bi da odbaci tvrdnje o njegovom sukobu sa turskim predsednikom, ocenjuju turski mediji.

On je prošle nedelje najavio da će se povući sa mesta premijera i lidera vladajuće Partije pravde i razvoja (AKP) na kongresu, koji će biti održan kasnije ovog meseca.

Veruje se da je Davutoglu, dodaju mediji, nateran da napusti mesto predsednika vlade zbog čestih neslaganja sa Erdoganom.

Pogledajte video:





(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Venčanje Erdoganove ćerke s privrednikom uz jako obezbedjenje

Izvor: Beta Video, 15.Maj.2016, 06:41

ISTANBUL - Najmladja ćerka turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, Sumeja, venčala se danas u Istanbulu pod jakim obezbedjenjem s vlasnikom fabrike za proizvodnju bespilotnih letelica ``dronova``, Seldžukom Bajraktarom. Tokom ceremonije bio je blokiran saobraćaj i svi alternativni putevi u...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.