SUDIJA MI JE OBEĆAO DA ĆE SVIRATI DVA PENALA ZA NAS: Skandal u Ligi nacija! Švedski fudbaler priznao da je imao razgovor sa sudijom (VIDEO)

Izvor: Kurir, 19.Nov.2018, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUDIJA MI JE OBEĆAO DA ĆE SVIRATI DVA PENALA ZA NAS: Skandal u Ligi nacija! Švedski fudbaler priznao da je imao razgovor sa sudijom (VIDEO)

Fudbaleri Švedske pobedili su  u gostima selekciju Turske sa 1:0, u utakmici petog kola Lige nacija, a jedini gol na meču postigao je Andreas Grankvist u 71. minutu iz penala.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skandal u Ligi nacija: Sudija obećao Bergu dva penala – svirao jedan!

Izvor: B92, 19.Nov.2018

Skandal trese UEFA zbog rumunskog sudije Išvana Kovača koji je delio pravdu u ključnom meču Grupe 2 Lige B između Turske i Švedske...Švedska je pobedila u Konji 1:0, golom Andreasa Grankvista iz penala u 71. minutu, što je poslalo Tursku u Ligu C...Buru je posle meča podigla izjava napadača...

Nastavak na B92...

Skandal na pomolu u Ligi nacija - sudija obećao igraču jedanaesterac posle čega je utakmica rešena penalom

Izvor: MozzartSport.com, 19.Nov.2018

Neverovatnu izjavu dao je napadač reprezentacije Švedske Markus Berg i to nakon što je njegova ekipa ostvarila minimalnu pobedu protiv Turske u Ligi nacija od 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je kapiten ove selekcije Andreas Grankvist iz jedanaesterca u 71. minutu, a to ne bi dovelo regularnost...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.