STANKOVIĆ ODABRAO: Ovo je tim za prvu PROVERU u Turskoj! (ZVEZDA - SLASK, SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 15:15

STANKOVIĆ ODABRAO: Ovo je tim za prvu PROVERU u Turskoj! (ZVEZDA - SLASK, SASTAVI)

Meč počinje u 15 časova.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju prvu kontrolnu utakmicu u Turskoj. Izabranici Dejana Stankovića stigli su u četvrtak na drugi deo priprema, a već danas izlaze na teren.

Rival crveno-belima u prvoj proveri biće Slask iz Vroclava, četvrtoplasirani tim Ekstraklase.

Trener Zvezde Dejan Stanković odlučio je da poljskom timu, suprostavi sledeći sastav: Borjan - Gajić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Degenek, Pankov, Rodić - Sanogo, Kanga - Ivanić, Ben, Bakajoko - Falćineli.

Utakmica Crvena zvezda - Slask počinje u 15 časova.

Da li posle Reala u Madridu može da padne i Barselona u Beogradu? Navijači Zvezde se nadaju tome, a nema sumnje da bi crveno-beli trijumfom u večerašnjem (19.00) meču s Kataloncima značajno ublažili neke prethodne poraze u Evroligi. Kvota na keca u Pioniru je 3,50, dok je dvojka 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Barselona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Triniti, fudbalerka i ćerka Denisa Rodmana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.