Izvor: Scandal.rs, 27.Jan.2020, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SONJA se udaje za turskog pevača! Zbog nje MENJA VERU!

Bivša žena Ace Lukasa Sonja Vuksanović udaje se za turskog pevača Ozkana Šena. Nekadašnja supruga folkera već tri meseca je u ljubavi sa muzičarem i milionerom iz Turske, koji je nedavno bio u Beogradu. Koliko je Šen oduševljen Sonjom, govori i to da zbog nje hoće da promeni veru i pređe u pravoslavlje?! – Upoznali The post SONJA se udaje za turskog pevača! Zbog nje MENJA VERU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Bivša supruga Ace Lukasa se udaje za turskog pevača

Izvor: Tracara.com, 27.Jan.2020

Bivša žena Ace Lukasa Sonja Vuksanović udaje se za turskog pevača Ozkana Šena. Nekadašnja supruga folkera već tri meseca je u ljubavi sa muzičarem i milionerom iz Turske, koji je nedavno bio u Beogradu. Koliko je Šen oduševljen Sonjom, govori i to da zbog nje hoće da promeni veru i pređe...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.