Izvor: Blic, 14.Avg.2022, 10:43

SLOMILA SE U UŽIVO PROGRAMU Marija Kulić o Miljani i njenom stanju: "Neka bude kakva god, samo da mi je ŽIVA I ZDRAVA"

Majka Miljane Kulić, koja se trenutno nalazi na lečenju u Kličnom centru Srbije, posle komplikacija nastalih posle smanjenja želuca u Turskoj, rasplakala se uživo u emisiji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"VIDELA SAM MILJANINU SLEZINU KAD JE IZVAĐENA!" Marija Kulić PLAČE OD BESA: "Krpili su je!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022

Potrešena je!..Kako već danima unazad region bruji o zdravstvenom stanju bivše zadrugarke Miljane Kulić, koja se podvrgla operaciji "skraćivanje želuca", a nakon samo par dana usledile su komplikacije usled kojih se Miljana borila za život...Voditeljka Jovana Jeremić je ovom prilikom u emisiji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

(VIDEO) MARIJA KULIĆ IZ MANASTIRA STIGLA NA TELEVIZIJU: Bol joj se ocrtava na licu, a Bebica se ne odvaja od nje

Izvor: Blic, 14.Avg.2022

Marija Kulić i Nenada Macanović Bebica stigli su večeras u zgradu televizije Pink, gde će biti u emisiji "Zadruga- Narod pita" i pričati o zdravstvenom stanju Miljane Kulić koja se još uvek nalazi u Kliničkom centru Beograd, zbog komplikacija nakon operacije želuca u Turskoj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.