SKOČIO SA 6. SPRATA HOTELA: Ovo je mladoženja iz Srbije koji se ubio na medenom mesecu (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 31.Avg.2019, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKOČIO SA 6. SPRATA HOTELA: Ovo je mladoženja iz Srbije koji se ubio na medenom mesecu (FOTO)

Novopazarac Samir Tuzinac (35), zvani Bato, poginuo je juče u Turskoj, kada je, navodno, skočio sa 6. sprata hotela u kojem je bio na medenom mesecu.

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKOČIO SA 6. SPRATA HOTELA! Ovo je mladoženja iz Srbije koji se ubio na medenom mesecu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2019

"Noćas je naša ulica tiha. Nema smeha ni žagora. Ni dečji glas se ne čuje. Svi smo tužni i neutešni"..Novopazarac Samir Tuzinac (35), zvani Bato, poginuo je juče u Turskoj, kada je skočio sa 6. sprata hotela u kojem je bio na medenom mesecu. Vest o njegovoj smrti objavio je juče Glas Pazara...Kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

TRAGEDIJA NA MEDENOM MESECU Novopazarac pao sa 6. sprata hotela u Turskoj dok je njegova supruga spavala

Izvor: Blic, 31.Avg.2019

Novopazarac Samir Tuzinac (35) zvani Bato, poginuo je u petak u Turskoj, kada je pao sa 6. sprata hotela u kome je bio na medenom mesecu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.