Puni džepovi zlatnih poluga putnika na Gradini

Izvor: JužneVesti.com, 23.Nov.2020, 17:48

Puni džepovi zlatnih poluga putnika na Gradini

Carinici su na Gradini u jakni jednog Šveđanina, koji je putovao u Tursku, pronašli 3 zlatne poluge ukupne težine 300 grama. Njihova vrednost je veća od 2 miliona dinara, pa je tako, pošto je ta suma veća i od trećine vrednosti vozila, kako kažu u Upravi carina, zadržan i auto kojim su došli do Dimitrovgrada.

Vrede više od 2 miliona dinara; foto: UCNa granicu su, pišu iz Carine, Šveđani stigli “tojotom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << rav” i, kako su rekli, nisu imali ništa da prijave carinicima.

Međutim, tokom detaljne kontrole, u džepu jakne koju je 30-godišnji vozač automobila imao na sebi pronađene su tri zlatne poluge najfinije čistoće ukupne težine 300 grama - pišu carinici.

Vrednost otkrivenog zlata procenjena je na gotovo dva miliona dinara, što prelazi trećinu vrednosti vozila, pa je, kako kažu, zadržan i automobil, čime se vrednost ovog prekršaja uvećala na preko šest miliona dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.