Predsednik Vučić stigao u Tursku: Dobrodošlicu mu poželeo predsednik Taj grupe Mesut Toprak

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2018, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Vučić stigao u Tursku: Dobrodošlicu mu poželeo predsednik Taj grupe Mesut Toprak

Sutra susret sa Erdoganom

Predsedbnik Srbije Aleksandar Vučić započeo je posetu Turskoj, a među prvima dobrodošlicu mu je poželeo biznismen i predsednik Taj grupe Mesut Toprak

Uz ambasadore Srbije i Turske Danila Vučetića i Tandžu Bilgiča, Akleksandar Vučić je u Istanbulu razgovarao sa Mesutoim Toprakom predsednikom Taj grupe, jedne od najvećih kompanija u oblasti tekstilne industrije.

Taj grupa  ima nameru da otvori fabriku tekstila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i razvojni centar, u Kraljevu. Investicija je vredna 35 miliona evra i donela bi 2.500 radnih mesta.

U nastavku posete predsednik Srbije u ponedeljak će razgovarati sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom i bošnjačkim članom Predsedništva BiH Bakirom Izetbegovićem.

- Imaću sastanak sa predsednikom Turske, tamo će doći i član Predšedništva BiH Bakir Izetbegović, da razgovaramo o odnosima Srba i Bošnjaka, o odnosima i pravoslavaca i muslimana, da vidimo kako to u budućnosti možemo zajednički da sagledamo- rekao je ranije Vučić u Davosu.

To će praktično biti treći susret predsednika Srbije i Turske za manje od godinu dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.