Potpuno ludilo u Istanbulu, bivši kapiten Zvezde okrenuo Fener, a onda se za pet minuta sve promenilo!

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2020, 19:57

Potpuno ludilo u Istanbulu, bivši kapiten Zvezde okrenuo Fener, a onda se za pet minuta sve promenilo!

Pet golova, crveni karton, dva preokrata i pobeda Fenerbahčea!

Neverovatan meč na stadionu Fenerbahčea, koji je u 29. kolu turske Super lige savladao ekipu Malatijaspora sa 3:2 (0:0).

U prvom poluvremenu nije bilo golova, da bi nakon 20 minuta igre u nastavku gosti ostali sa igračem manje, Gohan Tore je zaradio drugi žuti karton.

Samo pet minuta kasnije, Murići je doneo prednost domaćem sastavu.

Ipak, u 81. minutu gosti poravnavaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ndajišimje je bio najbolji u skoku nakon centaršuta iz slobodnog udarca sa desne strane.

A onda, samo osam minuta kasnije, šok za domaći sastav, bivši kapiten Crvene zvezde Mičel Donald postiže efektan pogodak za potpuni preokret.

Nije se ipak Fener predavao, u prvom minutu nadoknade Tufan trese mrežu Malatijaspora sa par metara, nakon što mu je loptu spustio Murići.

Kada se činilo da će timovi podeliti bodove, Tufan postiže još jedan pogodak u šestom minutu nadoknade, za potpuni preokret na "Ulker" stadionu i pobedu Fenera.

Fenerbahče šesti nakon trijumfa sa 46 bodova, Malatija je sa 18 bodova manje na 14. mestu na tabeli.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.