Izvor: Press, 06.Dec.2018, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI JAVNI SUSRET EMINE I MUSTAFE POSLE RAZVODA: Sandal pozvao bivšu ženu i zagrlio je pred svima, ona nije znala šta ju je snašlo! (VIDEO)

Njihov susret propratili su svi turski mediji!
Bivši supružnici Emina Jahović i Mustafa Sandal sreli su se na jednoj dodeli nagrada u Turskoj, gde su, sasvim neočekivano, zajedno pozirali pred okupljenim fotoreporterima i davali izjave za medije!



>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
Autor: Instagram


Naime, čim je video svoju bivšu ženu, Mustafa ju je pozvao da mu se pridruži i da zajedno poziraju fotografima, a sudeći po Emininom izrazu lica, ona nije bila preterano oduševljena tom idejom. Međutim, rešila je da ga ispoštuje, te se smeškala pred okupljenim pripadnicima sedme sile.



Pogledajte kako je to izgledalo:








 



Civilizovani razvod



Podsetimo, Emina i Mustafa su posle razvoda ostali u dobrim odnosima, a u zajedničkom saopštenju za medije, koje su izdali onda kada su odlučili da se raziđu, tvrdili su da njihova odluka neće uticati na činjenicu da su oni, pre svega, najbolji prijatelji. Kako se spekuliše, Sandal je lepoj pevačici ostavio luksuznu vilu u Istanbulu vrednu 16 miliona evra, ali i muzički studio čija se vrednost procenjuje na čak četiri miliona evra.




Autor: Instagram

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.