RAPSODIJA ZVEZDE U TURSKOJ: Crveno-beli ISPRAŠILI Poljake, napadači ZAPRETILI Milanu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 15:46

RAPSODIJA ZVEZDE U TURSKOJ: Crveno-beli ISPRAŠILI Poljake, napadači ZAPRETILI Milanu (VIDEO)

Srpski šampion silovito startovao.

Ako se po jutru dan poznaje, Crvenu zvezdu čeka berićetno proleće. Šampion Srbije je u prvom kontrolnom meču, od starta priprema, savladao trećeplasirani tim poljskog prvenstva Slask iz Vroclava rezultatom 4:0 (2:0) i potvrdio da će nastaviti gde je stao u jesenjem delu takmičenja.

Iako su crveno-beli nešto slabije ušli u duel sa Poljacima, kako je susret odmicao, dolazili su do ritma i tečnosti u igri, pa su do poluvremena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rešili pitanje pobednika.

Ulaskom Gajića umesto Bakajoka, koji se povredio, Stankovićev tim dobio je na “živosti”, što se videlo u češćim napadima kluba sa Marakane.

Istina, do golova Zvezde, Slask je stvorio dve-tri dobre prilike, u kojima je kapiten Borjan morao ozbiljno da interveniše.

Usledio je, potom, period dominacije crveno-belih, i dva ekspresna gola u razmaku od 10 minuta. Najpre je Benov korner u pogodak pretvorio Ivanić, da bi nešto kasnije Falćineli preciznim udarcem zatresao mrežu poljskog tima.

Zvezda je u nastavku nastavila sa napadima, staveći do znanja igračima Slaska da su daleko kvalitetniji od njih. O tome svedoči podatak da Poljaci čak 10 minuta početka drugog poluvremena nisu uspeli da pređu na protivničku polovinu.

Potvrda toga bio je i drugi pogodak Falćinelija, koji je već na startu priprema “zapretio” Milanu, pred dolazak sedmostrukog šampiona Evrope na stadion “Rajko Mitić”, dok je konačnih 4:0 postavio Milan Pavkov u finišu meča.

Narednu proveru Crvena Zvezda ima u ponedeljak protiv ruskog premijerligaša UFE.

Kako je meč tekao, pročitajte u nastavku teksta.

TOK MEČA.

Crvena zvezda - Slask 4:0

Strelac: Ivanić 34. Falćineli 44. 58. Pavkov 72.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gajić, Degenek, Pankov, Rodić - Sanogo, Kanga - Ivanić, Ben, Bakajoko - Falćineli. Klupa: Popović, Gobeljić, Milunović, Eraković, Petrović, Odada, Stanković, Nikolić, Srnić, Gavrić, Vukanović, Pavkov, Krstović i Lazetić.

SLASK: Szromnik - Janasik, Puerto, Tamas, Stiglec - Pałaševski, Sobota - Pavłovski, Praszelik, Zila - Espozito. Klupa: Ščerbal, Celeban, Kotunjo, Levkot, Makovski, Pavelec, Pjasecki, Samjek Talar, Špakovski.

Da li posle Reala u Madridu može da padne i Barselona u Beogradu? Navijači Zvezde se nadaju tome, a nema sumnje da bi crveno-beli trijumfom u večerašnjem (19.00) meču s Kataloncima značajno ublažili neke prethodne poraze u Evroligi. Kvota na keca u Pioniru je 3,50, dok je dvojka 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Barselona.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.