POKUŠAJI UBISTVA NA TERENU! Pomahnitali fudbaler NAPADAO ŽILETOM protivnike, policija otvorila istragu, NEZAPAMĆENI skandal

Izvor: Press, 04.Mar.2019, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKUŠAJI UBISTVA NA TERENU! Pomahnitali fudbaler NAPADAO ŽILETOM protivnike, policija otvorila istragu, NEZAPAMĆENI skandal

U derbiju treće turske lige između Ameda i Sakarija, fudbaler Mansur Čalar napadao je protivniče igrače žiletom!
Foto:Blic
Pun stadion, naboj, sve može da se razume... Ipak, ovo je slučaj koji je podigao čitavu Tursku na noge, a igrači Sakarija su fotografijama na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mrežama pokazali rane!
Foto: Instagram / screenshot
Povređeni fudbaler

Na priloženim snimcima, može da se vidi kako je prilikom rukovanja Čalar u nekoliko navrata besneo na protivnike, ali se isto tako raspravljao sa saigračima koji su ga nekoliko puta smirivali.
Tamošnji mediji prenose da je nekoliko fudbalera Sakarija optužilo protivnike, zbog čega je policija otvorila istragu.

Klub je pozvao i Turski fudbalski Savez da se priključi kako bi čitav slučaj bio rasvetljen.
Iz Ameda poručuju da su optužbe neosnovane i besmislene, odnosno da Čalar nije imao nikakvo oružje kod sebe na terenu, a uz to su podsetili na napad od prošlog puta, kada su navijači Sakarija nasrnuli na svlačionicu gde su bili smešteni igrači ljutog rivala.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Turski fudbaler žiletom napao protivnike na terenu

Izvor: RTS, 04.Mar.2019

. Jezive scene viđene su pre početka utakmice treće lige turske, kada je fudbaler Ameda žiletom napao igrače protivničke Sakarije.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.