PALA AUSTRIJA U GOLEADI: Prvenac Lekovića i raketa Mitrovića za kraj Zvezdinih priprema u Turskoj (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023, 12:03

PALA AUSTRIJA U GOLEADI: Prvenac Lekovića i raketa Mitrovića za kraj Zvezdinih priprema u Turskoj (VIDEO)

Crveno-beli slavili protiv bundesligaša.

Fudbaleri Crvene zvezde uspešno su završili pripreme u Antaliji, pošto su u poslednjem meču savladali Austriju Luštenau 3:2 (1:1).

Trener crveno-belih Miloš Milojević je ukazao šansu igračima koji uglavnom neće biti u prvom planu na prolećnoj premijeri protiv Vojvodine (4. februar), a usledila je goleada uoči povratka u Beograd.

Austrijanci su poveli golom iz penala u 26. minutu koji je skrivio Aleks >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vigo (strelac Dijabi), da bi u finišu prvog dela igre Kangva iskoristio kiks odbrane domaćina i izjednačio rezultat. Pogotku u 40. minutu je prethodila asistencija Jegora Pruceva.

Prvak Srbije je u nastavku utakmice stigao do preokreta već u 47. minutu, pošto je Stefan Leković glavom postigao prvenac u seniorskoj konkurenciji. Austrija je stigla do izjednačenja samo šest minuta kasnije pogotkom Genoša.

Međutim, crveno-beli se sa osmehom vraćaju u Beograd, a za to je najzaslužniji strelac trećeg pogotka Stefan Mitrović. Mladi krilni fudbaler je u 81. minutu zakucao loptu u rašlje bundesligaša iz Austrije za konačan rezultat 3:2.

Crvena zvezda: Vasiljević, Vigo, Leković, Pankov, Srnić, Sanogo, V. Nikolić, Kangva, Prucev, Katai, Mustafa. Igrali su još: L. Nikolić, Milunovič, Mijailović, Kangva, Motika, Mitrović, Miutljikić, Mijatović.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.